#01 Hi!

Superleuk dat je hier een kijkje komt nemen!

Na een tijdje nadenken en met een leuke nieuwe samenwerking op ons pad (waar ik later meer over vertel) besloten om deze blog toch eens te beginnen :-)!

Wie zijn wij? Ik ben Suus en ik woon samen met mijn vriend Jef en onze twee dochters, Liv (5 jaar) en Mila (2,5 jaar), in het gezellige Brabant. Oh en natuurlijk niet te vergeten met onze lieve viervoeter genaamd Lilo.

Op deze blog zal  ik  leuke dingen met jullie  delen met name gericht op kids en het gezinsleven. Hierbij denkend aan kidsproof vakantiebestemmingen, verzorging, speelgoedtips, shoplogs e.d.  (#momlife). Ook zal ik van deze blog gebruik maken om mijn favoriete recepten te posten.

Voor nu wens ik jullie nog een fijn zonnig weekend en tot snel!

Veel liefs Suus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s